Prin Bucuresti cu bicicleta 1

bike.jpg

Case Strazi Bucuresti-1 008.jpg
desc:Vedere de-a lungul strazii Aviator Mircea Zorileanu, Foto: Cocioceanu Adrian

Aceasta insemnare constituie inceputul unei serii de articole in care vreau sa prezint locuri interesante din Bucuresti, asa cum se vad ele prin aparatul de fotografiat – locuri in care am ajuns cu bicicleta, iar din cand in cand si cate un comentariu legat de locurile prezentate in fotografii si pe harta. Desi material pentru insemnari exista de mai multa vreme, voi incerca sa le public pe toate chiar daca nu in ordinea in care au fost facute.

Pentru prima parte voi incepe cu traseul cel mai recent, pentru ca se leaga de o insemnare recenta despre case din Bucuresti .

Case Strazi Bucuresti-1 006.jpg
desc:Balconul Julietei

Inca exista multa reticenta in ceea ce priveste fotografiatul din spatii publice. Totusi un paznic amabil de la un imobil de birouri a intrat in vorba, spunand ca balconul locuintei pe care o puteti gasi mai jos, seamana cu balconul Julietei asa ca i-am pastrat porecla data, am facut fotografia si am pornit mai departe.

Case Strazi Bucuresti-1 005.jpg
desc:Locuinta pe strada Aviator Mircea Zorileanu, Foto: Cocioceanu Adrian

Distanta parcursa a fost de aproximativ 27km si a acoperit o parte din zona nordica a Bucurestiului. Puteti face zoom pe harta accesand simbolurile din stanga hartii.


Adrian Cocioceanu
2009-10-12 11:08:49
Alte articole