Samsung Galaxy S2

ca_GT-I9100LKMBMC_001_Front.jpg

Dacă v-a trecut prin mână Galaxy 1 atunci vi-l puteţi închipui foarte uşor pe Samsung Galaxy 2 ca fiind fratele mai mare, mai rapid si mai “muşchiulos” al acestuia.

Telefonul beneficiaza de mai multa “vână” oferită de procesorul ARM Cortex-A9 dual core la 1,2Ghz, obişnuitul deja GPS asistat, slot MicroSD cu capacitatea maximă de 32 giga, camere de 8 megapixeli in faţă şi 2 megapixeli in spate.

Să nu uitam de faţa telefonului, mai precis de ecran care îi dă tot farmecul (am menţionat că vine cu Android 2.3 Gingerbread ?) – un SUPER AMOLED cum ne-a obişnuit Samsung, cu culori vibrante si luminiozitate foarte bună.

Telefonul se mişcă superb, nu are sincopele care se mai întălnesc la modelele mai vechi, trage video la 1080p in calitate surprinzător de bună ) – doar căutaţi clipuri pe youtube facute cu S2 si veţi observa ce calitate au.

În concluzie părerea noastră despre Galaxy S2 este că merită cumpărat daca tocmai vi se termină abonamentul in curs, preţurile la operatorii noştrii devin mai suportabile, iar dacă îl vreţi necodat şi sunteţi bazat pe portofel, daţi o fugă la emag de exemplu, jucaţi-vă cu el şi luaţi-l.


Adrian Cocioceanu
2012-03-15 20:35:59
Alte articole